Wees geen vreemde, laat van je horen

Ik vind het leuk om met je in contact te komen. Wees dus geen vreemde en stuur mij een e-mail om contact met mij op te nemen. Je kunt mij ook vinden, volgen en contacteren via sociale media!

Contactgegevens

Of vind / volg mij op sociale media

Website en je ervaring

De ervaring die je hebt met mijn website (the-promise.nl) is erg belangrijk voor mij. Ik wil ervoor zorgen dat het aan je behoeften voldoet. aarzel niet om contact met mij op te nemen als je opmerkingen of vragen hebt. Dit kan via bovenstaande contactformulier of via mijn contactgegevens. Als je technische problemen ondervindt met mijn site en hulp nodig hebt, stuur mij dan een e-mail dan probeer ik het zo snel mogelijk op te lossen.

Heb jij ook een verhaal dat je wilt delen, reageer dan op een van mijn berichten. Door je verhaal in te sturen, geef je toestemming om het op de website of in andere publicaties te gebruiken. We zullen je privacy beschermen en geen echte namen gebruiken tenzij hier je uitdrukkelijke toestemming voor geeft!.

Toestemming voor het gebruik van media in welke vorm dan ook

Je hebt géén toestemming om media, in welke vorm dan ook te kopiëren, delen ervan te gebruiken voor andere doeleinden dan persoonlijk gebruik  of te distribueren. Het is niet toegestaan om media te downloaden en / of te verspreiden zonder mijn uitdrukkelijke toestemming!

E-book - Corona Burn-out ligt op de loer
Gratis E-book 'Corona Burn-out logt op de loer.'

Vul je e-mail adres in en ontvang direct de link voor het downloaden van het E-book.