IJzersterke motivatie, hoe houd je het vol?

IJzersterke motivatie

We leven in een tijd waar de mogelijkheden onbeperkt lijken. Comfortabel en we hebben alle voorzieningen binnen handbereik. Als we geen zin hebben om te koken, dan bestellen we eten via onze mobiele telefoon. Boodschappen kunnen we online doen en ook winkelen doen we vaker online dan ooit te voren. Voor de afwas hoeven we alleen maar op een knop te drukken. De verwarming, lampen en gordijnen stellen we in via een App. Willen we muziek luisteren dan hoeven we alleen onze stem te gebruiken. We zijn gewend geraakt om precies te krijgen wat we willen en wanneer we het willen. De wereld om ons heen is eigenlijk te comfortabel.

We hoeven ons niet vast te bijten en mentale weerbaarheid te tonen. Echt door te zetten en vasthoudendheid te hebben. Ergens echt helemaal voor gaan en vooral blijven gaan! En iets doen wat je eigenlijk niet altijd prettig vind maar wat je wel verder brengt. 

IJzersterke motivatie

Wat is een ijzersterke motivatie en hoe houd je het vol? Je hebt een ijzersterke motivatie als je je niet van je pad of idee laat afhouden. Als je er volledig voor gaat, ook al is het zwaar. Jouw vastberadenheid en doorzettingsvermogen zorgen dat je doorgaat!

Je weet dat je geen of weinig motivatie hebt als je ooit voor een dieet of trainingsprogramma hebt opgegeven maar het nooit hebt afgemaakt. Of als je maandenlang hebt gesproken over het schrijven van een boek of het starten van een bedrijf, maar nooit echt vooruitgang hebt geboekt.

Je stelt het uit en je kunt jezelf niet zover krijgen om actie te ondernemen. Je bent niet gemotiveerd.

Misschien denk je, dat elke dag om 4 uur ’s ochtends wakker te worden, zoals de beste bakkers, bouwvakkers, verhuizers e.d. in deze wereld wel erg deprimerend klinkt. Maar dat is het niet. Deze mensen hebben motivatie, wilskracht en vastberadenheid.

En ijzersterke motivatie is een vaardigheid die geleerd kunnen worden.

Zou jij niet:

  • elke dag gemotiveerd wakker willen worden
  • klaar voor je werk of activiteit
  • met een ijzersterkte motivatie waarbij je niet te stoppen bent ondanks dingen die tegen zitten
  • meer vrije tijd willen creëren terwijl je onvermoeid aan je doelen werkt
  • gemotiveerd willen blijven zelfs als dingen niet goed gaan

Zou jij meer willen weten hoe je deze simpele vaardigheden kunt leren, schrijf je dan hier in voor mijn nieuwsbrief. Je ontvangt dan in je mail tips en informatie hoe jij ervoor kunt zorgen dat je binnen de kortste keren een ijzersterke motivatie krijgt. Lees via deze link het blog “Neem de controle over je leven terug”.  

E-book - Corona Burn-out ligt op de loer
Gratis E-book 'Corona Burn-out logt op de loer.'

Vul je e-mail adres in en ontvang direct de link voor het downloaden van het E-book.